Vi tilbyder

Holdbar efterbehandling

For et silkemat resultat

Oliebehandling

Vi tilbyder den klassiske oliebehandling til dit træ. Vælger du den traditionelle oliebehandling til dit træmateriale, vil du opleve, hvordan træets strukturer bliver fremhævet. I takt med at olien smelter ned i gulvets porer og årer, dyrkes træets naturlige glans. 

Det er muligt at vælge mellem flere forskellige slags farver og nuancer. Vi har vores naturolier og farveolier i forskellige nuancer. Herunder mørke og lyse olier, som er med til at bestemme gulvets tone og farve.

Med en oliebehandling af dit trægulv, vil du finde ud af, hvor slidstærk overfladen bliver. Oliebehandlingen bidrager til en overflade, som er modstandsdygtig overfor snavs, skidt og pletter, som nemt kan fjernes.

Efter
25158251_522280694817167_221951151851419861_n

For et slidstærkt resultat

Lakbehandling

Vi tilbyder lakbehandling til dit materiale i træ. Hvis du vælger en lakbehandling, vil du opleve at få et stykke træ, som er meget slidstærkt og solidt. Alt efter hvilken lakbehandling, du vælger, kan man få et overfladeresultat, der er blankt, halvblankt eller mat.

Det er muligt at vælge mellem flere forskellige slags lak. Vi har vores hvidpigmenteret lak, som giver et lyst gulv, samt vi har andre forskellige nuancer. Herunder mørke og lyse lakbehandlinger, som er med til at bestemme gulvets tone og farve. Vi har tilmed to komponent lak, som er ekstra slidstærk. Velegnet til eksempelvis gymnastiksale mm.

Fælles for alle lakbehandlingerne er, at de er nemme at rengøre. Det vil sige, at de er nemme at vedligeholde, og er derfor et oplagt valgt til de fleste gulve og overflader i træ. Hent eventuelt inspiration i vores galleri.

For et mat resultat

Ludbehandling

Vores ludbehandling er et populært valg, som skaber et rustikt og autentisk resultat af det naturlige look. En ludbehandling fremhæver træets naturlige årer samt behandlingen giver en flot og lysnet overflade.

Denne behandlingsform er egnet til langt de fleste hjem, og er et populært valg for dem, som ønsker en lys og autentisk overflade. Ludbehandlinger kommer i mange former, og vi kan i fællesskab finde frem til den rette behandling, som imødekommer dine ønsker og behov.

47253186_731945837183984_1560977023025807360_n