Vi tilbyder

Professionel gulvlægning

skræddersyet belægning

Trægulve

Svejdals Gulve har ekspertise i træet som materiale. Vi tilbyder at skifte, fornye og lave linoleum- samt vinylbelægning. Vi forener godt håndværk med markedets bedste produkter, og på den led kan vi sikre dig, at du får mest ud af dit træ. Med de rette redskaber, materialer og maskiner er du sikret, at vi forlænger levetiden af dit træ gennem vores behandlinger.

Langt de fleste trægulve kan bevares, selvom de er meget slidte. Vi rådgiver gerne i forbindelse med valg af materiale, behandling og belægning. I fællesskab kan vi finde den helt rette løsning til dig. Vi ønsker altid at imødekomme vores kunders ønsker og behov, så kvalitet og det visuelle udtryk er i overensstemmelse med det efterspurgte.

Vi genskaber gløden i gulvet

Efterbehandling til trægulve

Hvorfor vælge efterbehandling?

Svejdals Gulve anbefaler i højeste grad at efterbehandle et nyt trægulv af hensyn til udseende og holdbarhed. Et ubehandlet trægulv kan nemt opleve konsekvenser. Hvis du efterlader et nyt gulv ubehandlet, kan du risikere, at det bliver beskidt og plettet. En overfladebehandling beskytter i denne sammenhæng dit gulv, og du vil finde ud af, at et efterbehandlet gulv er nemmere at gøre rent. En efterbehandling er også en oplagt mulighed for at vælge et design, der passer til dine ønsker og behov. Vi behandler vores gulve med lak, lud og olie. Se mere i vores galleri.