Vi tilbyder

Afslibning og behandling

professionel træbehandling

ALLE projekter MED TRÆ

Svejdals Gulve er specialiserede i at behandle alt materiale i træ. Vi tilbyder tilmed at ordne din trappe, din terrasse eller noget tredje. Alt inden for husets grundareal kan trænge til en afslibning eller en behandling. Lad os vide, hvor vi kan hjælpe dig med en behandling.

Vi er specielt dygtige i trapper, og vi har meget erfaring i at renovere, slibe og efterbehandle. Selv en nedslidt trappe kan få glød igen, og det kan vi hjælpe med. Gammelt nedslidt træ kan få nyt liv med vores håndværk. 

Vi kan opfriske og genskabe gløden i træet

Efterbehandling

dEN helt rette EFTERBEHANDLING

Som et led i vores gulvafslibning, skal der en efterbehandling til. Vi sikrer dig den rette behandling, med en række forskellige efterbehandlinger. Vi har et bredt udvalg af efterbehandlinger, og vi finder frem til den helt rette efterbehandling til netop dit gulv.

Vi efterbehandler med vores lak, lud, olie eller maling. Fællesnævneren for alle behandlinger er, at de gavner dit gulv. Det er et spørgsmål om udtryk og kvalitet, når det gælder valget om den rette behandlingsform. Vi tilbyder dig den mest optimale efterbehandling, så dit træ fremstår med den helt rette glød. Alt træ kan gøres friskt igen.